HUR GÅR DET TILL?

Du är så varmt välkommen att arbeta i våra lokaler!

 

Vi är så glada att du har hittat till oss och vi hoppas kunna tillgodose dina behov genom något av våra fokusområden.

* Att sammanföra och underlätta för egenföretagare inom kreativitet, hälsa och livsstil

* Att skapa en plats som sprider goodvibes och som ses som "the place to go to" när man söker efter personlig utveckling och inre välmående.

Det finns tre sätt att arbeta i våra lokaler:

Vi är meetingpoint för Kabloom Network

Nätverket för egenföretagare inom kreativitet, hälsa och livsstil. Som medlem i Kabloom Network får du förutom en hel bunt av härliga och sammanförande aktiviteter tillgång till våra lokaler till kraftigt reducerade priser. Rum för kurser, samtal och behandlingar är bokningsbara per timme och du har alltid tillgång till drop in desk och möjlighet att sälja dina produkter i vårt marketplace.

Läs mer om nätverket här...

Som långväga gäst

Vi tycker att det är jätteroligt om du som bor en bit från oss vill prova på att bygga en kundkrets här i Falun. Vi erbjuder dig som bor längre än 10 mil från Falu kommun att köpa klippkort på våra rum för samtal och behandling och ger dig därmed möjlighet att bygga upp en kundkrets innan du signar ett abbonnemang.

Köp Klippkort 10 h á 1800 kr (ex.moms)

Som gäst

Som gäst har du möjlighet att boka våra lokaler för dina kurser och event. Rum för samtal och behandling kan för gäster enbart nyttjas via abonnemang (ej bokas per timme).  Kontakta oss för bokning av event eller kurs eller för att teckna abonemang. Se prislista nedan.

Kontakta oss via rum@mindfulurbanforest.com.

Bokning och abonnemang
Som medlem i Kablomnetwork, som abonemangskund och som långväga gäst sker all lokalbokning av rum för samtal, behandling via google calender. Bokning av kurslokal sker via rum@mindfulurbanforest.com. Du sköter själv din bokning och tar hand om rummet enligt föreskrifter som anges vid bokning. Kom ihåg att även inkludera tid för för och efterarbete i din bokning.

 

Som gäst och för att arrangera större event i våra lokaler kontaktar du vår bokningsmail rum@mindfulurbanforest.com.

Marknadsföring
All verksamhet i lokalerna samlas i evenemangsschema som postas på hemsida, i sociala medier och i skyltning. För att din verksamhet ska synas på hemsidan behöver du själv anmäla detta till reklam@mindfulurbanforest. Informationen uppdateras den 1:a i varje månad och din information behöver vara oss tillhanda senast den 25:e i månaden för att synas i nästkommande månads marknadsföring. Information som kommit oss tillhanda efter den 25:e postas inte förrän nästkommande månad.

Vi behöver: Namn på din aktivitet, datum, tid och rum samt en länk till vidare information i dina kanaler. Om du har ett Facebookevenemang får du gärna göra oss till medvärd. (Skicka med länk till evenemanget och berätta för oss att vi behöver gå in och godkänna din förfrågan.)

Du får gärna ta med visitkort, foldrar och flyers för placering i för ändamålet anpassade hållare i lokalerna. Egen affischering på väggar är endast tillåtet under pågående aktivitet i bokat rum.

 

Våra trivselregler
Hos oss arbetar alla sida vid sida och allas lika och höga värde är självklart. Här finns ingen ledare utan platsen administreras och tas om hand av personalen. Alla har vi massor att ge och möjlighet att ta emot lika mycket. Vi delar med och motgång, uppmuntrar och inspirerar, alltid med syftet att lyfta varandra till nya höjder. Vi kommunicerar och respekterar varandras likheter och olikheter.

 

All verksamhet som sker hos oss ska vara öppen för alla. Vi vill att våran plats ska vara en plats där vi kan prata om livsåksådning, hälsa och personlig utveckling på ett sätt där alla är inkluderade och kan delta efter sina egna förutsättningar och med sin syn på livet!

 

Prislista

Kabloom Network

Månadsavgift                                       500 kr

 

Samtal & behandlingsrum                 100 kr/h

+abbonemang  16 h/månad              750 kr

+abbonemang 32 h/månad            1200 kr

Rum för gruppaktivitet                      150 kr/h

                                                              300 kr/hd

                                                              500 kr/d

Evenemangsförfrågan enligt offert

Inkluderade rum i +abonnemang:

Rum för samtal och behandling, Rum för gruppaktivitet

Abonnemangskund

 

Bokningsbara rum 16 h / månad           1600 kr

Bokningsbara rum 32 h / månad         3000 kr

 

 

 

Pris angivet per månad. Bindningstid tre månader.

Inkluderade rum i abonnemang:

Rum för samtal och behandling, Rum för gruppaktivitet

Gäst

Långväga gäst                                         2000 kr

Klippkort 10 h i rum för samtal & behandling

Rum för gruppaktivitet                      300 kr/h

                                                              600 kr/hd

                                                              900 kr/d

Evenemangsförfrågan enligt offert