ARBETA I VÅRA LOKALER!

gron_shape_Rityta 1.png
prickar.png
237498575_1182082045614363_6050520018552880425_n.jpg

STUDIO MINDFUL

Lokalen är 49 m2 och tillgänglig för bokning per timme eller inkluderat i abonnemang. Lokalen lämpar sig för gruppaktiviteter så som yoga, meditation, föreläsningar, kurser och workshops.

 

Lokalen kan utrustas för olika typer av verksamhet med bord, stolar eller exempelvis yogautrustning som finns på plats.

INSPIRATION STATION!

Samlas  i vår entré för att samtala, umgås och arbeta. Här flödar idéerna och kontakter knyts. Rummet är öppet för allmänhet enligt annonsserade öppettider och ger också plats för en marknad där du som Kabloommedlem gärna får ställa ut dina produkter till försäljning med självservice. 

Välkommen hit! Här finns rum för Dig som arbetar inom kreativitet, hälsa och livsstil att mötas och droppa in för att arbeta tillsammans med likasinnade eller hyra rum för att träffa dina klienter eller kursdeltagare, hålla workshops eller anordna event. Detta är platsen för Din verksamhet! Välkommen att fylla den med good vibes!

prickar.png

RUM FÖR SAMTAL & BEHANDLING

Våra behandlingsrum är utrustade för samtal och behandling på bänk och hyrs ut via abonnemang eller per timme till dig som vill ha en flexibel arbetsplats där du kan möta dina klienter i en harmonisk och välkomnande miljö. 

Som abonnemangskund har du tillgång till lokalen dygnet runt, även utanför ordinarie öppettid. Tidsbokning i rum sker online. 

bla_shape_Rityta 1.png

LOUNGEN

I vår lounge finns möjlighet att droppa in för att låna en skrivbordsplats i en avkopplande och harmonisk miljö. Ingen förbokning krävs. Tillgång endast för Kabloommedlemmar eller långdistansgäster.

kontor
Nätverksevent

SKAPA EVENT

Våra lokaler går att öppna upp för större event och det går jättebra att hyra hela platsen för ditt event. Kom med din idé så hittar vi en lösning!